Evo cisto da malo pokrenem temu.
U Ivori sam upisao 2011 clait plus mrezni admin.,ugl tečaj je kostao 15000kn sa upisninom i diplomama.
Za sve one koji planiraju polagati Clait diplomu neka odmah odustanu,a sada cu reci zasto.
Znaci u ugovoru vam lijepo sve pise da ce vas skola educirati bla bla bla,za clait nisam dobio nikakvu skriptu,samo knjiga za mrezni admin., na moji upit kako cu znat sta me ceka na ispit, bilo mi receno da je to sve u ovoj knjizi,ja rekao ok ajde.
Dodemo na ispit za clait,daju nam ispit i naravno nitko nema pojma, a lijepo receno sve je u knjizi haha,na kraju kad smo se pobunili profesor nam dopusti da prepisujemo,istrazujemo,zajednicki si pomazemo itd....
I ajde cekam ja rezultate,prode godinu dana,svakih par mjeseci zivkam ovi stalno odugovlace,uskoro ce ili dugo se ceka da bi na kraju cak i priznali da nemaju pojma sta je s mojim ispitom.
Ali dosao je i taj dan 10.09.2014 dobim poruku da su stigli rezultati od clait-a i nazalost ja nisam posao,dobro nazovem skolu objasnim situaciju kako je bilo itd. naravno njima je jako zao ali nemogu nista,pitam gdje mogu dobiti uvid o ispitu eh to oni nemaju a posto ispiti dolaze in engleske,tj nekakva cambridge ustavnova za ispite njima nedaju pravo uvid za ispit nego cisto mogu dobiti rezultate tko je prosao,i sada se ja pitam tko tu koga?
Neznam sto da ucinim? Razmisljam angazirati nekakvog odvjetnika,kao prvo nisu se drzali ugovora,ja educiran za sve nisam,a bitno da samo clait kosta 9000kn cirka.