View Single Post
Staro 11.09.2014., 10:17   #26
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja sam bas sebi zatrpao ovaj manji ssd, na kojem mi je samo xp sa programima za xp. drugi je za w7, ssd za xp je u ladici pa kada palim komp (a ladica je "upaljena"), bios detektira prvo taj manji ssd i imam xp, u suprotnome je drugi po boot poretku veci ssd, imam w7.

nego, nesto sam nakacio tonu svega i svacega na xp. ha, sta cu se zezati, dignuo svjezu instalaciju, drivere imam sa strane vec poskidane, rezime je svjez sistem, updatean i 100% ispravan u nekih 3-4 sata. sa svim programima koje koristim, sve.

tako da inace kada je nekakav problem za koji ja znam da necu biti 100% siguran da ce ga rjestiti neki od AV programa, backup svega, clean instalacija, vratim sve nazad i miran sam jer znam da mi nece zvoniti mobitel za dan-dva - "e, meni opet iskace da ne mogu na neku stranicu, nece mi na gugle, sporo otvara i slicna sranja".

Burko je offline