View Single Post
Staro 11.09.2014., 09:16   #20
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor k1z+ Pregled postova
I tamo je bilo objasnjeno kako se kradu lozinke.otvoris sliku u notepadu(radilo na XP-u) pastas negdje u sredini texta,da bas nije uocljivo,neku "komandu" I mail.posaljes sliku(smajlic,....) zrtvi,ona ju pogleda I na tvoj mail dolazi jedan mali win file sa svim lozinkama,a zrtva nema pojma da je poslala mail(to je valjda XP sam radio).jos je trebalo imati mali free alat koji otvara taj fail.
ha???

znaci, to je slika koja nije slika nego je .bat file??

nego, ne vjerujem da je to iole islo ovako kako si napisao, niti da ide. inace bi svi bili zatrpani sa takvim mailovima, a ovo je prvi put da ista ovako cujem.
podsjeca me na onu temu gdje ne poznanik tu od nekoga sa foruma "uhakirao" router hardverski i sada ima jacu brzinu, ali nece nikome reci kako je to napravio.........

Burko je offline