View Single Post
Staro 11.09.2014., 07:30   #19
k1z+
Registered User

k1z+'s Avatar

Datum registracije: May 2011
prije 5-6 godina igrao sam ogame(na prvom .hr serveru,brijem "Andromeda").u 8 mjeseci spavao sam dva puta duze od 7h.svakih 45 min sat je zvonio.prvi puta sam to igrao,nisam imao ekipicu za grupne napade,ali sam nakon 6 mjeseci dosao na prvo mjesto.htio sam biti najbolji,volim biti najbolji,ali tada je osjecaj bio NIKAKAV.u 7-mom mjesecu sam bio toliko prvi(oko 1000 ljudi je igralo) da me za 15 dana neigranja niko nije mogao prestici.
e tada se dogodilo "čudo".frendicu iz Zg-a su srusili(bila je 10.) na lopvski nacin,admini su sudjelovali u napadu.
I nakon nekih 15-tak dana jedan mi je dao link sa nekog bosanskog bloga.
I tamo je bilo objasnjeno kako se kradu lozinke.otvoris sliku u notepadu(radilo na XP-u) pastas negdje u sredini texta,da bas nije uocljivo,neku "komandu" I mail.posaljes sliku(smajlic,....) zrtvi,ona ju pogleda I na tvoj mail dolazi jedan mali win file sa svim lozinkama,a zrtva nema pojma da je poslala mail(to je valjda XP sam radio).jos je trebalo imati mali free alat koji otvara taj fail.
fredndici nisu htjeli vratiti izgubljeno(upali u acc,vidjeli kada se flota vraca,spijunirali su je u 6-toj sec prije napada,a 6 sec prije napada ne smijes dirati zrtvu,bashing) I zbog-radi toga sam prestao ogejmati.

kaj mislite koliko ste takvih slika pogledali????

Zadnje izmijenjeno od: k1z+. 11.09.2014. u 07:38.
k1z+ je offline