View Single Post
Staro 10.09.2014., 22:39   #4289
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Koja smijurija, da netko nije napravio onu gore sliku ja bih je napravio. 1GB RAM-a?!?! Nemojte mi samo iOS, bla bla bla. Želim vidjet kak će se taj mobitel ponašat kad mu je otvorim 5-6 tabova što radim svaki dan.

5.5" sa FullHD-om, a konkurencija je na toj veličini već na 2560*1440. Mislim, nisu mi jasni..

Uvijek zadnji izbacuju mob- pa ajde da nešto novo smisle, a oni budu gori od konkurencije .

Užasno sam razočaran (opet) Appleom, što i dalje svoje korisnike smatraju glupanima koji ne vide dalje od jabuke (iskreno, više od 50% ih i je tako).

EDIT: Brko, ne uspoređujem OS vs OS (nisam ni naveo koji imam), samo ne mogu sakrit svoje razočarenje Appleom. A razmišljao sam da u ljeto 2015 kupim iPhone...

I ? ti kupujes telefon da budes u rangu s konkurencijom ili da ti se svidja/ radi dobro ? mislim nisi mi ti jasan ispred sebe imas monitor u full hdu na 22 inca pa ti je dosta na 6 inca bi qHD ? ljudi su pocel pretjerivati, i to je cinjenica. Nit jednom telefonu treba qhd ekran ni 8 jezgri ni 3 gb rama. Da svi porade na softveru a manje na krkanju jezgri i piksela, imali bi telefone koji ekšli rade a ne svako godine novi galaxy S i novi broj ajfona.