Citiraj:
Autor blava
Da,skoro sam mob razbio kad sam putovao,a ekran mora biti upaljen da slusam gazbu
Koji modder,laek.17 AOSP ili Pure AOSP od baldosa81 ?
Oba imaju kod mene a i dosta ekipe isto prijavljuje problem sa pretihom glazbom na zvucniku i za pozive/notificatione,a i ne znam zasto oba ROMa imaju problem sa notifikacijama tj.notifikacije od appova ne pristizu uopce.
Baidu to ima savrseno,ali ima taj bug sa tom glazbom,da te pitam jesi li uspio kako to rijesiti ?
I ne znam,nekako primijetim da baterija krace traje nego na AOSP-u.
Trebao je baldos81 jucer pustiti v2.1 verziju sa popravljenim notifikacijama i pretihim zvucnikom,no nikako da to objavi.
Ako to rijesi,top1 ROM za F1.
|
Koristim laek.17, nemam nikakvuh problema sa notifikacijama, whatsapp, mail, sms, sve uredno stiže... SOT mi je 4h46min uz još 20% preostae baterije. Rom je za sada odličan. Što se tiče slabog zvuka, na mobileuncle se uđe u engieneer mode , hardware testing, audio, normal mode, type=media i value se mijenja: Level 0 -> 112 and then press set
Level 1 -> 136 and then press set
Level 2 -> 160 and then press set
Level 3 -> 184 and then press set
Level 4 -> 208 and then press set
Level 5 -> 232 and then press set
Level 6 -> 255 and then press set
isto napraviti i za loudspeaker (media i ring) (s tim što sam ja ovdje mijenjao za 17 po levelu tako da se dobije postepeno pojačavanje sa pritiskom na volume tipku).