View Single Post
Staro 10.09.2014., 13:31   #1205
Stampy
Registered User

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Ne kužim zašto su nepošteni i drže te na ledu. Jel imaš net na bakru? A kad će bit optika dat će ti optiku.
Ispada kao da zbog toga propuštaš drugog operatera koji će ti dati optiku.
Nepošteni su jer ne daju okvirnu informaciju. Realno ako ću biti na bakru još godinu dana, tko ih šljivi idem na drugog povoljnijeg operatera na bakru (jer ugovorno nisam više vezan) ili potpisujem drugi ugovor s T-comom za bakar. Ako ću dobiti optiku u nekom realnom razdoblju, zdurat ću i ostati korisnik T-coma dok mi je ne ugrade. Nadam se da je jasno sad zašto mi je bitna barem okvirna informacija ugradnje optike.

Svjestan sam da ekipa u SZK-u nema uvid u to, ali mislim da je to do T-coma što nije bolje posložio sustav, u kojem će jasno moći voditi evidenciju tko je na čemu i kakvo je planirano stanje realizacije, a da SZK tome ima pristup. Ako je to tako nerealna pomisao u ovo vrijeme, onda stvarno ne znam. :/

Nego, i dalje molim ako netko zna odgovor što to znači da nije dovršena optička infrastruktura, je li to iščekivanje bagera? Ako je, onda mogu slobodno tražiti druge opcije.
Stampy je offline   Reply With Quote