View Single Post
Staro 10.09.2014., 13:20   #5189
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor AFK Pregled postova
ajde da pitam iskusnije..počeo sam u zadnjih nekoliko partija imati velikih problema kada igram jungle a protivnička ekipa ima shaco jungle..što se dogodi..klasika deff red deff blue...pokupim blue..odem na red...približim se prešpricaju me jack in the box uzme mi red i ubije me ili flesham pa pobijegnem bez reda što mi uništi kompletni jungle route i onda počnem suckati..e sada znam da će te napisati pa što nepingaš midu topu...PINGAM..nekad pingam i po 5 minuta dok shaco stoji u dara red oni se farmaju...nego..

kako najbolje kanterati shaca? ide mi jako nakur** mislim da mi ide u ban listu...
vi morgana yasuo...mislim daće sad ići vi shaco yasuo..dosta mi je više njega i njegovih ksova -_-
Kao sto ljudi rekli ili ti njemu ukradi buff ako vec frajer cheesa, ili nazicaj ekipu da dode pomoc.

Mene jednom ubio 2 puta shaco ko j4 na lvl 2 (frajer imao full ad rune, nula armora i mr)

Nije mu znacilo nista kasnije u tf.

Osim ako je nafeedan shaco u fightu je teze sranje, ako uspijes countergenkat samo sve spucaj na njega, bjezat se ne isplati previse jer ima 20% dmg increase ako ti je iza leda.

I sve sto shaco moze, moze lee sin (ili od milja "free win") ali bolje.
good luck