View Single Post
Staro 10.09.2014., 09:20   #5522
Litra
Premium
Moj komp

Litra's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Odnio, po dozi bahatosti i zainteresiranosti za moju reklamaciju već vidim da će bit problema...
Donesem, velim da spoji i kako će najbolje vidjet. Majstor uzme monitor u ruke i traži falične piksele pored prozora a iznad njega 4 reflektorske žarulje upaljene...
Nakon natezanja pokazujem sliku, inzistiram da pogledamo u tamnijim uvjetima, sve jasno ko dan -njima i dalje ispravno. Upletem neku mušteriju iza sebe i veli čovjek da on također vidi mrtvace po panelu. I na kraju se bahatili ali eto ipak će zaprimiti i kontaktirati dell pa vidjet što će. Al da čekam bar dva tjedna. Reko super i tresem se od količine bjesa koji su izazvali u meni. Baš me zanima šta će dalje bit. Na spomen dell jamstva i njihovog pixel policya se prave mutavi.

E da imaju super foru, naime oni ne obavještavaju ljude kad im je servis gotov već je to tvoja odgovornost. Tako da kucaš broj reklamacije na njihov web i nadaš se da si baš danas pogodio. Nešto kao hrvatska lutrija.
Samo što ovi naplaćuju ležarinu za uređaj ako ga ne podigneš na vrijeme.

ja kupio prije kojih 2 tjedna dell u2414h i od tada imam probleme sa osd tipkama na dodir. kontaktiro ducan di sam ga kupio i dobio odgovor da će oni kontaktirat uvoznika ali da će monitor vjerovatno na popravak jer su mi zamjenili već jedan zbog mrtvih piksela. fino nazvao dell pro support jučer rekao čovjeku o čem se radi, posalo mu mail sa svim detaljima, opisom kvara i videom. čovjek me nazvao natrag i rekao da će poslat novi monitor u roku nekoliko dana bez problema. čak je rekao da bi uvoznik trebao zamjenit monitor zbog toga kvara a ne slat na popravak. uglavnom nakon poziva i nekoliko razmjenjenih mailova sve riješeno. ako te budu zafrkavali i dalje nazovi dell i reci im o čem se radi.
Litra je offline   Reply With Quote