Citiraj:
Autor explorer 4
Duži je prvenstveno zato jer nema tipke na ekranu i jer ima senzor za otisak prsta. Da Lg to nudi ne bi bio niš posebno kompaktniji. Ovako na njemu imaš nekih 5,2" iskoristivosti.
Što fali 8MP kameri? Kamera na 5S je vrlo konkurentna, i ništa lošija od trenutnih, 2014. flagshipova. Zamjeram im što nisu stavili OIS na manji model, pederska posla.
|
Nisam ni skuzio to da nema OIS. To je vec njesra jer je to jedini pravi upgrade kaj se kamere tice. Nema ni 4k a mislim da im je i slow-mo na nizoj rezoluciji od 720p. Nije da treba al drugi to imaju. Vjerojatno limitacija chipseta ili se varam. Mogli su bar bateriju jos malo nabildat na vulgaris modelu i stavit taj problemcic iz sebe.
G3 ima iskoristivo 5,5" u kojoj se god aplikaciji ili cemu god to hoce. Tipke se micu svugdje gdje se pozeli i taj pristup mi je trenutno najdrazi od svega. 6+ je vec poprilicna tacna i bas me zanima kak ce se prodavat kod iphone ekipe. Vjerojatno ce pridobit dio kupaca sa Androida al ne znam kak ce to ic kod ljudi kaj kupuju iphone zbog prakticnih razloga a takvih je jako puno.