View Single Post
Staro 09.09.2014., 21:19   #6864
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Ovaj vikend sam koristio navigaciju malo žešče jer sam bio u inozemstvu,cijelo vrijeme je bila spojena na originalni Nokia auto punjač i mob se toliko ugrije da ga je nelagoda prisloniti na lice.
To bi trebalo biti normalno kod Nokie ili bi trbao posjetiti servis.Kad nije spojen na punjač zagrijavanje je manje ali onda baterija curi kao luda. JBT frka me da se to čudo ne zapali.
to je "normalno" kod AMOLED-a, nazalost.. ekran puno trosi te se grije...

mozes stavit brightnes na low te u HERE Drive+ stavit prikaz u "nocni"...

isto tako mozes i ugasit ekran sa power tipkom, nav ce i dalje radit u pozadini i imat ces autio komande
(recimo ako vozis autocestom, na naplatim kucicama ugasis ekran do sljedecih naplatnih )

isto tako kod AMOLED-a moze doci do burn-in-a staticnih elemenata UI-a pa pripazi malo...
(ovo ti pisem iz iskustva, jer na mojoj 820 ima burn-in bas od HERE Drive-a :/)

Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Hvala ti za savjet,ovaj puta sam izbjegao burn in ali dobro je znati za ubuduče.ianče mi je ekran na 925 do jaja ali nervira to da čovjek treba paziti na nešto.
Sada uz mojeg panija g20 moram paziti na još jednu bebu
hehe, kazem ti ja sam zajebo bas na autoputu i to usred ljeta... levat ostavio nek radi non stop, a krivo skrenit nemam di, al nek radi.. nek se przi

srecom, burn-in vidljiv samo u mraku (kad je brightnes moba automatski na low) i samo kad su svjetle boje (recimo vidim samo kad palim viber ili fb messenger na splash screen-u)...

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 09.09.2014. u 21:46.
nathan.fake je offline