09.09.2014., 17:07
|
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Vivax SMART Fly X50
Kratki osvrt

Trgovina
Uvoznik M-SAN. Prodaju se na svakom ćošku.
U kutiji (crni)
Mobitel, screen protector već (savršeno) postavljen + još jedan rezervni, slušalice, punjač (1A), baterija, prozirni mat silicone case, usb kabel, bijeli battery cover, upute i Simpa start paket s nešto interneta (nisam aktivirao). Bogata oprema.
Performanse
KitKat je gore, 4.4.2. Antutu 12393. Sve radi brzo i glatko.
Device info:
Kamera
8Mp + 2Mp. Bljeskalica i autofokus. Video snima u 720x480 pxs. Slike nisu loše makar malo "vuku" na crvenkasto. Video je ok, ništa posebno dobro ili loše.

Baterija, ekran, kućište
Baterija (1900 mAh) ne znam koliko traje, na kratko je kod mene.
Ekran je dobar, ne jako dobar, ali dobar. Nije u klasi ZTE V967s koji ima istu veličinu ekrana i rezoluciju. Prikaz djeluje malo isprano. IPS jeste, kutovi gledanja su dobri. Multitouch "lovi" na 4 točke. Izražen je gradient na prikazu slike. Tipke home-back-menu su "na ekranu". Dizajn je ok, možda je malo prevelik za 5'' mobitel. Dosta praznog prostora iznad i ispod ekrana. Crni poklopac je mat, ono plastika/silikon mix. Odlično leži u ruci bez klizanja. Ne ostaju otisci prsta. Bijeli je plastika, sjajni, klizav.
Telefonija i zvuk
Dobar kvalitet zvuka za vrijeme razgovora. Sugovornika čujem glasno, kao i on mene.
Vanjski zvučnik je izuzetno glasan i čist, mp3 zvuči odlično. Najglasniji zvučnik ikad.
Povezivanje, GPS, WI-FI
Wifi radi kako treba, kao i 3g (VIP). Za spajanje na PC koristi se USB storage, znači kao normalan stick. Bluetooth radi.
GPS. Eh, ili ja ne znam s njim, ili on ne zna što bi s tolikim satelitima. Uglavnom, za 10 minuta nije ostvario lock, a satelita k'o u priči.
Zaključak
Cijena je 1100kn. Solidan quadcore 4x1,2GHz mobitel (1Gb ram / 4 Gb rom), s dual simom i jednom godinom jamstva. Najbolje će odgovarati klincima i nezahtjevnim korisnicima.
Naravno, neusporedivo je što se može kupiti iz Kine za iste novce.
Zadnje izmijenjeno od: fora. 09.09.2014. u 17:56.
|
|
|