Pozdrav, zaračunali su mi posudbu video zadržaja 12 kn što naravno ni u kojem slučaju niti itko od moje obitelji nije kupio niti išao s namjerom to napraviti.
Naravno da ću ić zvati i žaliti se na to ali me zanima da li ima itko sa sličnim iskustvom i da li je moguće nehotice to kupiti tipa daljinac je pod poplunom i ne skužiš da je i možda nešto stisneš? Znalo se meni desiti da slučajno kliknem neki meni ali nakon toga uvijek exit kliknem i to je to. nikakvih potvrda i sl. Nisam nikad posuđivao filmove pa ne znam koja je procedura.
Znam da ima neki pin i da se on upisuje prilikom takvih stvari. I otkad oni naplaćuju mjesečnu naknadu za osiguranje opreme? Prije nekoliko mjeseci kad sam pregledavao račun nije je bilo. Otac mi je vlasnik linije i tu i tamo pogledam račun da provjerim ima li kakvih patki ali se ne sjećam da su to prije naplaćivali ili ja to nisam zamjećivao?
EDIT: sada sam malo prčkao po maxtvu i ako sam dobro shvatio teško da je slučajno film kupljen tj. posuđen jer ima nekoliko koraka do toga