Kome se obratiti?
Prošle godine sam imao propusnost 16mbit. Sukladno tome uzeo max3 paket, 10mbit brzina, flat.
Prije jedno 6mj počela pucati veza kao luda, tehničari se uzmrdali i rekli da je nekakav problem u "vanjskoj liniji". Veza proradi nakon tjedan dana, nikome ništa.
Prije dva mjeseca opet počela pucati veza, isto kao i prije, tehničari opet na teren, vele smanjila se propusnost na 11mbit, morate ili isključiti maxtv kako bi imali 10mbit ili smanjiti brzinu na 4mbit, ali nećemo odgovarati za maxtv (možebitna trzanja). Reko isključite maxtv. Stvar proradila i radila uredno.
Prije dva tjedna veza počela OPET pucati kao luda, tjedan dana nemam net, tehničar, kooperanti, svi se uzmrdali, mijenjaju router, razvodne kutije po stupovima, dolaze mi doma s laptopima i adsl uređajima i njima "ne puca veza", no propusnost se smanjila na 10mbit, puštaju mi profil 6mbit na centrali i net proradi.
Sad čekam da veza opet počne pucati pa da mi vele da se propusnost opet smanjila.
No, meni je već dosta te fraze da se propusnost smanjila i htio bi da se provjeri vanjska linija jer očito nešto nije u redu (pošto tvrde da je centrala ok i da je instalacija kod mene doma ok). Koga zvati i koga pitati? Naravno da su me odribali 1)t-comov tehničar 2)vanjski kooperant 3)SZK. Koga dalje?