Proc-Amd athlon 64 x2 3800+
Mbo-gigabyte m55s-s3
Ram-ddr2 4gb 2x kingmax 333mhz+ 1x transcend 400mhz
Grafika- amd radeon hd 6670
Hd-hitachi deskstar 320gb,7250,sata
-samsung hd502hj 500gb,7250,sata
-samsung hd7253lj 750gb,7250,sata
Napajanje- LC500h-12,500w
pržilica dvd rom-neki lg-ov
Monitor-fujitsu siemens L22w-2,LCD
i sad imam priliku da nabavim neke nove komponente po veleprodajnim cijenama u zasad još nedefiniranom dućanu(trebam se dogovorit još u vezi toga) ali mislim da bi to mogao bit procesor u Splitu.
Kompjuter mi služi za surfanje,internet,multimediju,audacity,katkad obradu klipova za youtube,office paket,pisanje a vjerovatno i za programiranje jer imam još jednog korisnika koji se zapalio za online ućenje preko net akademije.
osobno jako mi je bitna fluidnost pri radu i mogučnost multitaskinga jer nerijetko imam više raznih programa otvorenih koji paralelno rade.
I još stabilnost jer mi pc zna katkad radit danima bez da se gasi.Ovaj stari je to dosta uspješno obavljao već godinama 
Igre ne igram tako da mi to nije bitno
Volio bih još ssd disk na kojem bi bio operativni sustav i programi,samo radi brzine rada a po mogućnosti zadržao bih ove diskove,grafićku karticu i možda napajanje ako se može kombinirati s današnjim mbo-ima.
Iznos je negdje d0 3000kn
Dosad sam imao amd ali može i intel..
hvala svima unaprijed...što se tiće lcd monitora,koliko bi profitirao s nekim novim od 22 ili 24 incha..ovi mi je čisto solidan.
hvala svima unaprijed
-->
Pozdrav svima,
molio bih za malu pomoć pri odabiru nove,nadogradnji stare konfiguracije.
Dakle imam već postojeći pc
Proc-Amd athlon 64 x2 3800+
Mbo-gigabyte m55s-s3
Ram-ddr2 4gb 2x kingmax 333mhz+ 1x transcend 400mhz
Grafika- amd radeon hd 6670
Hd-hitachi deskstar 320gb,7250,sata
-samsung hd502hj 500gb,7250,sata
-samsung hd7253lj 750gb,7250,sata
Napajanje- LC500h-12,500w
pržilica dvd rom-neki lg-ov
Monitor-fujitsu siemens L22w-2,LCD
i sad imam priliku da nabavim neke nove komponente po veleprodajnim cijenama u zasad još nedefiniranom dućanu(trebam se dogovorit još u vezi toga) ali mislim da bi to mogao bit procesor u Splitu.
Kompjuter mi služi za surfanje,internet,multimediju,audacity,katkad obradu klipova za youtube,office paket,pisanje a vjerovatno i za programiranje jer imam još jednog korisnika koji se zapalio za online ućenje preko net akademije.
osobno jako mi je bitna fluidnost pri radu i mogučnost multitaskinga jer nerijetko imam više raznih programa otvorenih koji paralelno rade.
I još stabilnost jer mi pc zna katkad radit danima bez da se gasi.Ovaj stari je to dosta uspješno obavljao već godinama 
Igre ne igram tako da mi to nije bitno
Volio bih još ssd disk na kojem bi bio operativni sustav i programi,samo radi brzine rada a po mogućnosti zadržao bih ove diskove,grafićku karticu i možda napajanje ako se može kombinirati s današnjim mbo-ima.
Iznos je negdje d0 3000kn
Dosad sam imao amd ali može i intel..
hvala svima unaprijed...što se tiće lcd monitora,koliko bi profitirao s nekim novim od 22 ili 24 incha..ovi mi je čisto solidan.
hvala svima unaprijed
|