Citiraj:
Autor inkognito3
Zamolio bih da preporucite mobitele do 200$
16gb 2 ili vise rama
Dobar i jak proc
Prednja 5 zadnja 13 ili vise mp
Do 5.3"
Kitkat
|
Lenovo A806, ako ti je bitan i LTE uz navedene specifikacije, ako nije onda Coolpad F1. Ima još more uređaja sličnih specifikacija, ali F1 je bar naručivan višestruko i imaš koga pitati za savjet na forumu, a ovaj Lenovo bi trebao biti nešto kvalitetniji od prosječnog kineza. Pa vidi što ti je bitnije. Ima još hrpa uređaja u tom cjenovnom rangu koji zadovoljavaju tvoje kriterije ali nisu provjereni, pa njih istraži sam, ako ti se ova 2 ne sviđaju.
@locks-obično ljudi za mišljenje imaju i nekakvu argumentaciju, tvoja nije zvučala logično pa sam na to i ukazao. Ne vidim razlog za pasivno agresivan komentar, jer sam očito u pravu, a nisam bio ni bezobrazan u svojem osvrtu.
Za kolege koji imaju Redmi 1S, Mi3W, Mi4W ili Mi2S evo jedan zgodan i jednostavan alat za root, instaliranje recoverya, flashanje romova i još neke sitnice. Mislim da je osobito pogodno za ljude koji imaju loš ROM, ali se ne žele sami upuštati u flashanje
http://www.xda-developers.com/androi...anages-xiaomi/. Bacio sam oko izgleda dosta user friendly čak i za nekog tko se nikad s gorenavedenim stvarima nije susreo.