Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 08.09.2014., 21:38   #7943
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
A kaj preporučate za barbara? Koji gear staviti i na šta se fokusirati?
zavisi sto igras, HC ili SC, i sto te zanima, po meni barbar ima toliko puno opcija da je to za nevjerovati, moja preokupacija na HC je lighting barb (sad cekam da mi pade neki odyn sin po mom ukusu, ali me nece), strasno zabavan (a igram se da se zabavim), brzo rjesavam cudovista, 40% vs elite pa na t2 sve meljem, 1.80 i 1.82 attack speed u obje ruke, funny, kampanju sam probao na t4 HC ali ipak nebih puno riskirao pa se drzim t2 u riftovima, puno pomaze onaj potion koji omogucuje bjeg kroz zidove kad ih par elita naslaze

sve u svemu bez kompletne set opreme za barbara, samo s legendarnim i zutim predmetima kombinrati se moze sve i svasta do t4 koliko sam ja vidio, fire, psy ili light, mozda i cold, treba probavati, jer ti ingame dropaju itemi vecinom koji pasu onome sto nosis, probao sam na Normalu fire build, i padaju fire dodaci na opremi, probao light build i pada light oprema vecinom, za sve vise (citaj zelene iteme) treba imati ipak malo srece s dropom, a to mene osobno bas i nece