Citiraj:
Autor makiavelli
Awareness sam koristio za griftove, a Perfectionist za bounty i rift da mi digne toughness. The Witching Hour lovim kod kadale ali ne da ni blizu.
Probo sam sa polar stationom na sentryu ali ne radi nikakav damage osim što uspori mobove, dok spitfire ipak napravi nešto sa ballistics pasivom.
Da li steady aim računa dmg increase 10y od mene, ili 10y od sentrya?
|
Ma Awareness je dobar za sve, ja se vise nit ne trudim micat ga. Nema potrebe, ako te tuku onda nesto krivo radis. Inace je na Grift fora da te oneshotaju il te jailaju do ludila pa je jedan free life vise neg dobrodosao.
TWH lovim zadnjih 10k+ shardova, al Ka-dala je Ne-dala. Pa koristim stari iz vanile, gubim 2m toughnessa al 10-15% DPS ide gore.
Steady Aim se racuna 10y od tebe. Sta i je sentry build smisao.
Polar station nije za dmg, to je za crowd control, sami cold build nema dps ko fire build, al je dusu dao za slowat mobove. Probaj takticno stavljat sentry, prvi da je rub polara tik ispred mobova, dok prodju kroz nejga ti imas novi na podu, i sve tako, 60% move speed reduction znaci da ih pobijes prije neg pridju.
Bitna stvar je pet buff. To sam vidio 90% DH da jednostavno zaboravi koristit. Noobsi. Kad opalis pet buff dobijes od svih petova njihove active.
Znaci wolf ti da 30% dps bonus na 10 sec.
Pauk ih sve dodatno uspori a to je isto kao i freeze i radi na Cull of the weak.
Svinja se porta na tebe i aggro moba koji je u blizini efektivno ti skida moba sa vrata.
Ferreti skupe sav gold i helt potove u 60y oko tebe sta je efektivno PPP (il kako ga ja zovem "panic pot pickup") kad situacija postane gadna i treba ti hitno pot a nema smisla rolat kroz grupe trazeci ga.
Bat-man ti da extra hatreda da mozes opalit sentry il ako ti fali u kojoj situaciji.
Sve to ima cooldown 30 sec, manje ako imas skill cooldown reuction, i ako ubrojis wolf buff, efektivno svako 20 sec imas 30% dmg bonus. Sa 3 DH u partyu bi trebao bit constant uptime tog buffa, al nauci ti ljude igrat sa mozgom.
@Ivan77
Ako to trebas pitat, mozes komotno brisat lika.