Već sam treći put u agram servisu za moj HTC M8 koji je star svega dva mjeseca i vrlo sam nazadovoljan njihovim servisom, pa evo kom se da čitat moj slučaj.
Prvo nošenje ikad u agram servis, mobitel nosim jer u toku razgovora mi se povremeno čuo nekakav "klik" ne svaki put al povremeno i vrlo je iritantno počelo bit pa reko idem na servis nek to poprave. Probao sam mijenjat nano sim karticu ista stvar. I ok vratim ja njega na tvorničke postavke u bootloaderu i on se automatski vrati na 4.4.2 verziju androida, a imao sam 4.4.3 i na njoj mi se to dešavalo i za 4 dana na sajtu piše upgrade novog sofver testirali uređaj radi po specifikacijama proizvođača. Ok možda sam ja pogriješio šta sam ga vratio na tvorničke postavke i on se vratio na 4.4.2, trebao sam ga ostavit na 4.4.3 i takvog odnijet, također sam im priložio 5 poziva sa greškom koju sam prijavio tako da imam dokaz i da znaju točno o čem se radi. Tamo sam ga na brzinu poslije tog "servisa" isprobao par puta i bilo je ok reko dobro budem ga doma još kad dođem istestirao kako spada. I ništa dođem ja doma sa servisa i ko za peh opet isto, makar sam i sam znao da nije problem riješen sa upgrejdom novog softvera jer sam ga i ja imao na zadnjem sve dok nisam vratio na tvorničke kad sam im ga nosio tamo.
Drugi put donosim uređaj kažem nije popravljen opet sa 5 snimki problema opet ga zaprimaju opet čekanje 5 dana.
Nosim ga treći put jer sa tim upgrejdom nije naravno popravljeno i opet čekam 5 dana i danas(8.9.2014) piše da je zamijenjena matična ploča, dio za punit bateriju i mikrofon. Dolazim po uređaj i na šalteru dok sam ga preuzimao vidim da je vidno i osjetno uređaj u gornjem lijevom kutu oštećen ona plastika oko ekrana šta ide je ko da ju je netko ravnim šerafcigerom potego, prijavljujem to čovjeku na šalteru koji ga opet zaprima i on ga je također pogledao i opipao vidio da je stvarno oštećen što prije nije bio. Baš nemam sreće reko, a da ne kažem da sam već 11 dana sveukupno bez mobitela. Potrošio svoje dragocijeno vrijeme, prešao 60+km spalio benzina za tamo i nazad sve zbog nesposobnosti ekipe na servisu(to nema veze sa ovima šta zaprimaju) i reko sam tamo na glas pred svima a bilo ih je dosta unutra da sam vrlo nezadovoljan njihovim servisom što stvarno i jesam nakon svega već polako i pizdim kolko god sam strpljiv ovih 11 dana bez mobitela koji mi stvarno potreban jer drugog sličnog touch mobitela nemam, svi su bez mejlova itd. a to mi je potrebno radi posla. Reko mi je čovjek da sutra-preksutra pogledam da bi valjda trebao bit gotov pa ćemo vidit.
EDIT:
Nakon 4og puta oštećen opet mobitel iz htc-a naravno prijavio sam slučaj su rekli da uzmem uređaj uslikam im to i pošaljem i to sam napravio, sad čekam odobrenje za novi mobitel, katastrofa servis što se htc m8 tiče očito im je prenov uređaj i nisu baš ispraksani na njemu.
EDIT2:
Moram prije svega pohvalit korisničku podršku iz htc-a agentica Ivana je stvarno bila ljubazna vedra i nasmiješena dok smo pričali, što od ostalih korisničkih podrška(a imao sam iskustva sa puno njih) baš i nisam doživio, svi su bili ko da im se ne da radit i sa nekim depresivnim glasovima bez zeznacije. I da dobio sam odobrenje za novi uređaj kao šta sam i mislio jel slučaj je bio takav da nije bilo druge, tako da opet sad do agrama ostavit mobitel i čekat 2-3 radna dana da mi daju novi i nadam se više nikad do agrama, taj put do tamo mi se urezo u glavu. Mobitel na kojem sam trenutno ne radi mu efekt kamera, vibracija radi ko da imam brijači aparat, kućište je oštećeno, čekam da me agentica iz htc-a nazove da mogu ić po novi.
EDIT3:
Dobio novi mobitel zbog žaldbe htc-u, da se nisam žalio ovi bi ga u nedogled popravljali.