Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 08.09.2014., 16:38   #271
Xizor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Pa onda prestani. Bez tih elektroničkih sranja i sličnih poreza na budale. Jednostavno prestani. Nije teško.

Prije sam postavila pitanje za koje mislim da je sasvim na mjestu, a pod upitnik je stavljalo bilo kakvu "korist" od tih sprava. Međutim, obrisano/cenzurirano je. Biti će da netko ovdje ima osobnu korist od propagiranja tih stvarčica u ovom topiku, pa zataškava kriticizam.
Hehe, korist je u tome sto nisam 8 mjeseci zapalio cigaretu te puno me jeftinije izadje financiranje moje ovisnosti. Plus, vec nakon dva-tri tjedna bez cigareta, a na ecig, sam se popeo pjeske na 4ti kat bez da sam se uspuhao. Ako procitas iskustva ljudi, vidjet ces dobar broj koji je isto kao i psycho probao sve da se skine od cigareta i nije islo sve do ecig. Takodjer citirat cu ti jednog gospodina, po vokaciji pulmologa "Neznamo sto radi ecig, ali znamo sto radi cigareta" Gospodin je vlastitom sinu, nakon sto mu je dijagnosticirao KOPB, zabranio cigarete i preporucio prelazak na ecig (posto se sin nikako nemoze ostaviti)

Citiraj:
Autor Enter Sandman Pregled postova
Ja sam isto odustao od pljugi. Oso na duhan pa uzivao dok se mogao nabaviti dobar domaci duhan. Obzirom da to nije potrajalo, reko ajde da probam e pljugu.
Sad sam na njoj vec tri mjeseca i ne bih se vratio na cigarete da me ubijes. Probao zapaliti i muka mi dosla nakon dva dima .
Uglavnom poanta je da kod mene djeluje sto se tice obicnih cigareta, slijedeci korak moze biti samo potpuni prestanak.
Za neke manje upucene, kod nas pocetni setovi kostaju 250+ kn, vani preko ebaya me izasao set 120kn (torbica, punjac, mala bocica za punjenje i naravno pljuga od 1100mAh i 3ml).
Grijaci se ne isplate narucivati izvana pa ih tu kupujem.
Za rezervu narucio malo jacu bateriju od 1600mAh koja je vani 3x jeftinija nego kod nas.
Grijace blebnes sa fasttech, uzmes odmah 10-20komada pa kad stignu stignu. Ispadnu na pola jeftiniji nego tu (zg)
Xizor je offline   Reply With Quote