View Single Post
Staro 08.09.2014., 16:16   #14734
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Moon [2009]

Moon.

Film koji sam vidio da je netko na Fejsu pogledao pa rekoh "Fuck this shit, ajmo biti yolo i pogledati".
Malo sam pogledal na IMDB-u, SciFi, svemir, mjesec - you got me sold baby!

Uglavnom, priča govori o jednom tipu koji radi na rafineriji helija na Mjesecu na ugovor od 3 godine. Sam je, priča sa ženom i djecom preko poruka, osjeća se usamljeno, you know how it goes. E sad, plot twist događa se prilično rano u filmu i definitivno neću reći o čemu je riječ. Prilično je čudno i kroz prolazak radnje na kraju sam skužio da mi se u glavi događa etički rat.

E sad, film je star 5 godina pa ne mogu očekivati da će izgledati kao film iz 2014, iz nekakvog CGI pogleda. Ipak, neke scene izgledale su previše neprirodno i, usudil bih se reći, neprofesionalno.

Glumačka postava, iako izrazito mala, odradila je svoj posao dobro, iako se nekad glavni glumac (warning: inteligentni spoiler) pojavljuje više puta nego sam očekivao.

Priča je zapravo dosta dobra, ima rupa ali nisu toliko kritične da koruptiraju ostatak. Kraj je bio nekako tužan jer se volim baciti u nekakvu fazu "kaj bi ja napravio na njegovom mjestu". Pretty fucked up, if you ask me.

Ocjena - 7/10. Grafički malo podbacilo, priča je nekad prespora (čak i za moj ukus, osobe koja je uživala u The Americanu) ali sve ostalo je dovoljno dobro da dobije mogu preporuku.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote