Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 08.09.2014., 01:10   #7925
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
Ima li neki preporučljiv način za skupljanje opreme?
farmanje, farmanje i samo farmanje, drugog nacina nema, ili da se prikacis nekome na t4 u grupu s 3 jaka igraca, pa da se nadas da ce nesto da pade, a sve ti je stvar srece, kolega igra crusadera na seasons i palo mu je dosada jedno 20tak zelenih itema, paragon je 67 (bio jutros), ja paragon 110 i palo mi je jedan jedini iskoristivi amulet za crusadera, i jedne hlace za DH kad mi se prikacio forumas VitoR s lvl48-49 da ga leveliram a ja igrao t2 s crusaderom, pa sam mu ih poklonio (on je svjedok), znaci 110 paragon levela i 2 zelena itema

A za razliku od softcore na hardcore mi jako dobra oprema pada (barem mislim), set se skuplja, jos nenosi, t2 laganini rjesavam trenutno, nezurim na t3 jer jos kombiniram opremu sto i kako i isprobavam razne kombinacije, a i golda mi fali, stalno, cekam da mi se vault otvori pa da mi gem pade za golde, ali nece pa nece ...

uglavnom, sve se svodi na sto vise farmanja, po mogucnosti u grupi jer je veca sansa za bolji drop, ali nema pravila, kao i nista drugo S Blizzardovim igrama