Stavio Copilot i precizno je navodio (tj. navodila jer je ženska).
Ulice ne brka, baterija dobra, DG310 sam napunio kada je došao a još uvijek drži (2 dana).
A tajna je u tome da recimo smeće od Elephonea p6i ima očajno podešen rom, onima kojima je spojena antena za matičnu ploču očitava da su na drugom kontinentu, a metalni rub još smanjuje kvalitetu signala. Antena je mala, a ako i je spojena na matičnu ploču radi slabo.
Dok recimo Doogee DG310 (voyager 2) košta 20$ manje tj. 89$ ukupno, gps odličan, bolja antena, bolja izrada, ljepši, bolja baterija a ima i hrpu sitnica na romu.
Jedino taj Samsung UI ne mogu podnijeti jer mrzim kada su mi svi izbornici na početnom zaslonu. A ima i malo promijenjenu boju menija, sada je bijela. Nije baš tipičan Android 4.4.2
Kada već uspoređujem elephone p6i i Doogee dg310, jedina stvar koja je bolja na p6i je 8mpx kamera. Na DG310 je 5mpx kamera i bome nije baš nešto. Slika je malo mutna, nema detalja i to je jedino ispod prosjeka.
No ajde, rađe ću GPS imati pa lošiju kameru nego obrnuto.
Evo slike s DG310:
https://anton008.com/wp-content/uplo...906_001616.jpg
Video je dosta bolji i ne znam zašto, ali snima i u 1920x1080. Uplaodati ću ga na yt uskoro.
Sada znam zašto me Tomfi preko pm-a pitao da li da promijeni aplikaciju kamere pošto nije bio baš zadovoljan.