Citiraj:
Autor MAGARAC
Ja za svoj auto nebi kupil nista osim originalnih i jos bi trazio stare da vidim dal su stavljene iste. Samo zato jer su prve izdrzale preko 90 tisuca a diskovi su jos danas prvi. Nema potrebe za kockanjem sa zamjenskim u kod mog SX4. Koci ko veliki cak i nakrcan preko granice normale.
Ja moram kupit gume, zimske i nakon toga ljetne. Sve novo. To se tak poklopi kad se odgada i kupuje polovne sam da prezime.
|
Prva i osnovna greška u tvom osvrtu je da je OEM apsolutno najbolji .... je klinac. OEM znači da zadovoljava MINIMALNE uvjete proizvođača po MINIMALNOJ cijeni. I tu je priči kraj.
Za orginal u ovlaštenom plaćaš dvaput veću cijenu.

U biti oni ne proizvode pločice nego od zamjenskih prepakiraju u lijepu seksi kutijicu i nakelje potpis.
Po meni ATE uvijek (za VAG vozila).
Na kočnicama se ne štedi, evo danas neki glupan se spušta kod Rebra prema Bukovačkoj ili kako se zove ulica, ima prednost, ali on odjednom s cca 50 zakoči i pušta aute koji imaju stop. Samo zbog takvih imam obično ATE kočnice, da ne bi išao limaru i gubio bonus na osiguranju. NJih preferiram da mi ne bi cvilile ko neki stojadin.
Ne štedi il ćeš otvarat nove topiće: "Tresu kočnice", "Cvile kočnice", "Nakon zamjene auto ne koči", "Pomoć" "Ćaća me hoće razbaštinit jer sam mu sjebo auto", "Murija me ganja jer sam ćaći sjebo kočnice pa je satro pol tramvajske stanice" ....
edit.
Vidim da @niskivozač bolje objasnio.
@halos
Kuda češ prije listopada?

Nigdje snijega i nigdje niskih temperatura.