Citiraj:
Autor wnbeeeE
koja je uopce fora sa tim sezonama i kako uopće odabrati "sezonu" ? 
|
Notorna glupost. ubili su igru, uopće više nemam volje igrati
Da sam htio preći cijelu igru isponova igrao bi HC da barem pokupim neke nove achievemente. Iskreno počeo sam to raditi prije nego su izmislili sezone...
Šta je sezona... blizzova fora da prođete igru opet ispočetka dokraja i osjećate se kao da ste nešto postigli :P (al oke, možete i odmah skočiti na bountije, al teško ćete na taj način ponovo popuniti SVE achievemente ponovo koji su već zadani i u normalnoj igri)
Osim toga i ovi novi riftovi i gemovi.... besmisleno i glupo repetitivno farmanje... Guess what: bolje ne ubiti ni kera na trialu, brže ćete doći do cilja.
Čak štoviše: ako ste tek krenuli skupljati leg gemove... nemojte doslovno ubiti ni kera na trials i nakraju greater rifta odaberite key upgrade.
Jedan trial key vam je dovoljan da skupite svih 12-13 komada ako ne ubijete ni kera na trial riftu :P
Usput rečeno... čini li se i vama da su nerfali T6? Prije sam se sa Jade WD znao namučiti a sada mi T6 izgleda kao dječja igra (pričam o solo igri, bez legendary gemova nakačenih na lika)
Uglavnom u isčekivanju 2.1.0. i kada će više biti i dojadila mi igra i hoću neke nove izazove i jao kad dođe 2.1.0. moći će se ovo i ono i bit će legendarno itd. itd.
Nakraju sam spao sa par sati dnevno da jedva upalim igru 2 puta tjedno...