Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.09.2014., 00:32   #11909
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
C-shadow, nisam mislio da Textar ne valja. Mislio sam da uzme nesto provjereno - ATE, Textar, TRW, Ferodo...

Belinici su mi ugrađivali sve i cvrsto stoje iza toga da oni nisu krivi... Pokazali su mi original i zamjenski i original je mesnatiji i jednostavno bolji. Bez ikakve prisile su mi dali jos free servis i uvijek su tu kad ih trebam. Tako da vjerujem da nisu oni sfusali i oni su od tad moji majstori. Ako i jesu sfusali, desava se i nis im ne zamjeram jer su ljudine i full posteni... Imas pravo da se ne moze nista ovako na prvu zakljuciti, samo sto je ugradnja toliko lagana da je jako tesko sfusati, a bas sam vidio original vs. zamjenski kako to izgleda..
Isto tako ima stvari koje se jednostavno ne stavljaju zamjenske (filteri ulja i ostale vaznije stvari), a kostaju neznatno vise kao original. Iako je "zamjenski" proizvodjac isti kao i originala nikad ne znas. Moze biti apsolutno isti, a svakako ne mora. Isto tako mehanicari koji se bave samo određenom markom autiju i znaju ih do svakog sarafa znaju koje stvari se ne stavljaju zamjenske jer jednostavno ne valjaju. Tako mi je prvi meho stavio zamjenske talijanske sajle za rucnu kocnicu i sad se jedva dize i prijeti joj blokiranje... To su mi odmah rekli cim sam ih pitao, pogledali smo ispod auta i vidi vraga, to je to...
IcyTexx je offline   Reply With Quote