Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.09.2014., 22:18   #11906
sale001
Premium
Moj komp

sale001's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
kolicina debila na cesti (SK) je nevjerovatna. danas napravim sitnu udaljenost, 50km ukupno, kisica pada (rominja, kao pred snijeg), cca 20% kretena vozi sa ugasenim svjetlima. skrece se desno / lijevo bez zmigavca, par kretena mladih sa malo nabrijanijim autima. kreten u golfu petici se vozi kilometar iza mene (otvorena cesta), ja 65km/h, on na metar iza mene. po ovakvim uvjetima. da imas paganija, ja ako nagazim kocnicu, ti si meni u gepeku....
dva kretenoida "parkiraju" svoje ljubimce pred zavoje, ides na blef po ovakvim uvjetima. par kretenoida vozi kao da je ledena kisa, jedva 40 i tako........

stvarno, serem se po SK vozacima, njih barem cetvrtina doslovce ne zna voziti. gadi mi se moj grad i okolica da ja ne mogu normalno odvesti 25 km u jednom smjeru da ne sretnem toliko majmuna da dodem nazad doma ljut, zivcan i utucen.

e da, jos se na semaforu (koji ono, dopusta jer je takav cca 25km/h voznju i na laganoj je nizbrdici i skrece se) neka izbrijana "autesnica" (kreten ima dvije trake, crne, na crvenoj nekoj staroj mazdi / protonu / nissanu, tako nesto) pogodi mazdu demio u zadnji kraj. stoje sa strane, valjda se dive. nije velika steta, ali majku mu jebem, kisa pada i klizavo je i semafor je i skreces i ne mozes brzo i sa starom kramom pogodis auto ispred i nekome zadas muke jer je bez auta barem par dana, ganjanje po osiguranjima, zivci, vrijeme....... stvarno je pun k kretena, pogotovo kad nazalost primjecujes sve oko sebe.
Fulao si... Ne cetvrtina, nego puno vise. I da, idioti ne znaju upaliti svjetla kad treba, a kad je suncano, onda pale i maglenke. Na domace sam koliko/toliko navikao, ali ne znam zasto bar 3 od 5 sa Kt regama rade tolike gluposti da covjek ne povjeruje. Ono treba stati na stop i sl. :-)
A semafori prije Novog mosta... E to ne moze svatko napravit i uskladit, haha...
Jedna smo od mutavijih sredina i to je to... Pjesaci, biciklisti, motoristi, vozaci auta, kamiona, buseva.. Toliko bisera ima da covjek ne povjeruje...
sale001 je offline   Reply With Quote