Synology DS114 - pristup preko mobitela
Dakle trebam help jer sam vise lud i dva tjedna istrazujem gdje sta kako zasto.
Imam synology iz naslova i stvar je perfektna radi kako treba sve je super i sve je za pet ALI problem je sa pristupm nasu preko mobitela (android 4.3 note3mob) od svih njegovih aplikacija samo ds photo radi to jest za druge mi baci poruku cant connect to the server please check ip network i onda recommenda qucikconnect sto mi nema smisla.
ds file
ds downloader
ds finder
ds cloud
ds cam
ds photo
ds audio
ds video
Jedina aplikacija koja radi preko 3g je ds photo sto mi je jos veca enigma jer bi ili trebalo raditi sve ili nista.
probao sam preko njihovog EZconnect koji neradi to jest neforwarda portove kako bi trebao router je thomson st780wl.
U routeru sam stavio staticki ip i forwardao sve portove koje treba da bi radile doticne aplikacije i nista.
Svi apovi zahtjevaju taj synology quickconnect (ddns na njihov nacin) i nista...
Kad je mob u mrezi sve radi bez greske al to me iskreno nezanima jer ocu da sve radi preko 3g veze.
Znaci dosao sam do situacije di vise neznam sta da napravim da taj drek proradi kako bi trebao. Da li netko ima ideje na kraju krajeva placam rucak veceru pivu stagod ako netko zeli utrositi sat dva da to poslozi...
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4
.i.
Razer Blade 15
|