Citiraj:
Autor bg_4_l
Vidim da se pjeniš čim triple postaš. Čitaj s razumijevanjem, trenutno nisam VLASNIK nijednog kineza. Što ne znači da mi ih nije prošlo već xy kroz ruke  . Evo da još jednom pojasnim da se ne bi opet zabunio u tih par rečenica koje ću napisati, "prošli kroz ruke" znači da sam ih koristio nekoliko dana(real usage) kako bi vlasnik dobio maksimalno ispolirani rom na svoj uređaj i mogao ga dalje koristiti.
|
Hvala što si članovima pce-foruma napisao xy osvrta na te uređaje koji su ti prošli kroz ruke...
Citiraj:
Autor bg_4_l
Definiraj različite kategorije? Kao argument može proći jedino razlika u veličini ekrana, cijena je slična i omjer uloženo dobiveno nikako nije na strani dotičnog Lenova, zato je uzet kao primjer.
|
Ako nisi primjetio, ja lenovo ne dižem u nebesa, kao što niti jednog kineza za 150$ ne treba. A nađi mi brandname kineza sa 5,5" octa core cpu i 2gb rama za 140$, svaka čast.. kužiš razliku ?
Citiraj:
Autor bg_4_l
Što se ovog pointa tiče da ima i s Coolpadima problema, jasno da ima kao i sa svim ostalim mobitelima.
|
Citiraj:
Autor bg_4_l
preporučaš uređaje koje također ne posjeduješ a prilično sam siguran da ih nisi ni vidio uživo.
|
Ja preporučujem uređaje ? kakve ? ja niti linkam trgovine gdje je koji mob za kupiti, niti djelim kodove za iste, niti išta reklamiram. uostalom pogledaj moje postove... a ne lupetaj bezveze