View Single Post
Staro 05.09.2014., 22:58   #1266
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor de.fang14 Pregled postova
Nemaš pojma, a dižeš se na zadnje noge. čak ni nemaš kineza.. usporedjues dve različite kategorije mobitela, F1 i lenovo a850+ uopće nisu ista kategorija. A i mogu ti reći da sam mob kupio vlastitim nahođenjem i čitanjem kao i prvog thl-a. Upravo to savjetujem i drugim forumašima... Da sam pratio što drugi pišu kupio bih vjerojatno kubot. Nemam nikakve koristi od toga niti djelim kupone niti reklamiram neki brand. a problema sa kolpedima ima, progooglaj si malo ako već na temi pišeš o mobitelima koje nisi imao.
Vidim da se pjeniš čim triple postaš. Čitaj s razumijevanjem, trenutno nisam VLASNIK nijednog kineza. Što ne znači da mi ih nije prošlo već xy kroz ruke . Evo da još jednom pojasnim da se ne bi opet zabunio u tih par rečenica koje ću napisati, "prošli kroz ruke" znači da sam ih koristio nekoliko dana(real usage) kako bi vlasnik dobio maksimalno ispolirani rom na svoj uređaj i mogao ga dalje koristiti. Što također znači da bi mi vlasnici dosad rekli da nešto ne radi. Definiraj različite kategorije? Kao argument može proći jedino razlika u veličini ekrana, cijena je slična i omjer uloženo dobiveno nikako nije na strani dotičnog Lenova, zato je uzet kao primjer. Što se ovog pointa tiče da ima i s Coolpadima problema, jasno da ima kao i sa svim ostalim mobitelima. Ali nema klasičnih kineskih build quality problema, nego je većina vezana za software. Zasad sam kod coolpada vidio problem s vibracijom(neko na PCE) i to je jedini koji je potencijalno hardverski(googleaj Coolpad F1 problem(s)) i divi se tome kako nema ničeg praktički, za razliku od većine kineskih uređaja. Ostalo je sve nastalo flešanjem romova od strane manje upućenih korisnika.

S druge pak strane ti si notorno protiv(ili je to doista bila samo neka nevjerojatno loša šala od 4 posta) Coolpada i preporučaš uređaje koje također ne posjeduješ a prilično sam siguran da ih nisi ni vidio uživo. NHF ali krivu osobu si našao za ovakve propovjedi, jer sam early adopter androida i relativno sam dobro upućen u sve aspekte istog. EOD od mene što se ovog tiče ne želim spamat temu nepotrebnim ego tripovima.
bg_4_l je offline