Citiraj:
Autor chief_wolfinjo
išlo bi preko kućne veze. veliš neizvedivo ? 
|
Izvedivo naravno ali ne ce ti se ekipa vracati na stranicu jer pola vremena ce biti sporo a pola ne ce raditi.
Koliko se ti uopce razumijes u hostanje, sajtove i servere? Ako ne mozes sam javi se, naci ce se mjesta kod mene na serveru za neki takav sajt. Samo trebam detalje.
Citiraj:
Autor perich
Ja si razmisljam o RPi B(+) kao alternativi WD TV playeru i NAS-u... Trebao bi znaci vrtiti XBMC, torrent klijenta i SMB za 2-3 racunala u kuci (dijeliti podatke sa externe ladice od 3TB). Ostale stvari mi nisu previse bitne al eto, volio bih ga setupirati da mi u nekakvom idle modu prikazuje servisne informacije s neta (vrijeme i prognoza, kakav RSS feed) i da na njega zakacim BT daljinski i eventualno USB Hub (ukoliko povremeno stogod donesem na sticku i da se taj stick autoatski mounta i bude citljiv iz XBMC).
jesam li malo previse zabrijao? znam da ima gotovih player rjesenja ali nekako jako volim mogucnost modifikacije i prilagodbe (zato imam i custom FW na WD playeru).
|
Moze ovo sve ali treba znati sloziti.
Citiraj:
Autor zackoj
A kako bi vrtio samo torrente. Na externi 2.5 disk
Naravno tu bi trebala i samba biti omogucena koliko sam skuzio, a i neki app za osvjezavanje dyndnsa.
Jel bi za to bio dovoljno?
Zamijenio bi hocu internet celerona. Makar ni one ne trosi puno, oko 30w sa 3,5 diskom.
Hvala
|
Moze ali moras se kuziti u Linux ili biti strpljiv sa tutorijalima na netu.
Eto kreni, napravi temu pa ti ja pomognem.