View Single Post
Staro 24.08.2005., 22:35   #45
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by Bubba
[B]Ne moze se svakom, nego iskljucivo onom koja ima temperaturnu regulaciju i specijalan vrh. I tada provjerim termometrom da budem siguran jeli temperatura ispravna i odgovara li vezivnom sredstvu. Osim toga potrebna je kvalitetna SMD pasta i eventualno malo .5mm tinola na vrhu lemila.

[B]

Imam lemnu stanicu.

Sve sto si nabrojao nije moj problem. A niti znaci da ljudi nisu otisli u svemir, samo zato sto nema svako space shuttle doma, para da iznajmi, iskustva da pilotira i slicno.
moze se sa svakom...uspio sam cak i sa luxovom lemilicom od 30 w al oko vrha....tu si u pravu, sto se tice paste...imam ja nju al ide i cinolom i tinolom...isprobano
inace sve sta sam nabrojao je tvoj problem...jer ako predlazes...predlozi nesto sto ljudi mogu i koristit...a ne ljudi poput nas koji su radili na tome i znaju kak se radi...te imaju potrebnu opremu(tj ti ju imas) kad smo vec kod toga imas i sve nastavke i kolko si ju platio?a oko space shutla...on ipak dode mrvicu vise nesgo lemna stanica, isto je i malcice teze upravljat njime nego shutlom?

mc_fish je offline   Reply With Quote