View Single Post
Staro 05.09.2014., 13:18   #5143
AFK
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2014
14 6 19 skor na kraju sa amumu...vodimo ih ...čitavo vrijeme punih 25 minuta ja pišem kao zadnja budala na chat PLS all regrup and focus all akali and cait...da stva bude najgora otišao sam full tank i kompletna protivnička ekipa fokusira mene...30 minuta svi sami trče po mapi a kada izbije fight svi fokusiraju njihovog prefidanog tenka...da nepričam daje naš zed na mid prefidao akali 5 puta i onda otišao afk na 10 minuta

ne ovaj ranked...baš to što je rekao guls..community za ranked i ozbiljno igranje je uništen.Djeca su preuzela ovu igru i na žalost mi stariji igrači više nemamo što tražiti u ovoj igri...koliko god volim lol i koliko god uloženog truda u njega bacim....nekako mi se sve to zgadi kad ashvatim da me nekakvo balavo derište vrati mjesecima unazad radi jedne igre sa njim...kao što sam rekao iduće sezone nepalim ranked ali iskreno mislim da riot nikad neće riješiti problem klinaca u lol,...doista igra postaje sve više i više ne igriva...a što oni rade? Prave ljepše mape,nove skinove i samo "šminkaju" staru babu da pokuša što ljepša izgledati na prvi pogled...užas koja "coca cola " kompanija postaje rito -_-

enijvejs

ajde danas 21 sat pc ekspert forum baci neki game da ja vidim to

jungler or troll

Zadnje izmijenjeno od: AFK. 05.09.2014. u 13:35.
AFK je offline   Reply With Quote