View Single Post
Staro 05.09.2014., 09:31   #1693
thunderbird
Premijum AMDebil
Moj komp

thunderbird's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Sunbriel Pregled postova
Poanta i pouka priče: Sony, Samsung i sve (veoma) poznate kompanije zanima samo novac - dok ga dobivaju, štampat će i dalje jedno te isto ili lošije smeće i to za najveću moguću cijenu jer iskorištavaju svoj status i moć. To što puštaju nove proizvode u prodaju sa lošijim specifikacijama nego prijašnji modeli za istu ili čak veću cijenu, samo govori da se maksimalno smiju kupcima u facu i prave budale od njih. A da ne kažem da im je i support brutalno loš (Sony primarno). Jednostavno ne vidim na koji način će opstati ako tako nastave uz sve ove kineze koji teže savršenstvu za pristupačnu cijenu.
Bez brige, budu se i Kinezi uobrazili kad uzmu svoj dio tržišta
A još jednom ponavljam, ne vidim ništa loše u "štancanju" novih modela tak brzo, jer onda "starim" perjanicama brže pada cijena.
A i ne znam na temelju čega si zaključio da sony izbacuje mobitele sa slabijim specifikacijama... Barem su oni do sad (z, z1, z2) izbacivali nove modele sa makar sitnim poboljšanjima.
BTW, usporedi cijenu npr. xz1 sa usporedivim apartima konkurencije po oglasima (galaxy s4, lg g2 i sl.) pa reci koji je povoljniji...

Da ne bi ispalo da ih branim (jer meni ni iz džepa ni u džep), za customer support i bugove kod novih modela se slažem.