Citiraj:
Autor Vuco
Malo me porezna zeznula danas jer nisu dali da se uplati u poreznoj upravi u kvartu nego se mora ići do glavne zgrade, a i mora se imati prometna/knjižica vozila prilikom plaćanja poreza. Naravno da to nije stara imala kod sebe. Sutra to obaviti + MUP i nadam se da će to biti to. Za 20 dana tehnički i onda do mora i nazad, da ga se krsti.
Slike kad stavim tabletiće na svaki naslon, kao i ukrasne jastuke iza  . Auto ko kuća. Neka samo služi par godina i bit će ko bog.
|
U biti procedura i nije tako komplicirana.(zar ne

)
Čitao sam tvoj jučerašnji post jer sam jučer imao identičnu situaciju. Kupio auto na ljeto i platio porez odmah isti dan(sa prometnom uz sebe

)
Danas: Istekla regostracija -
Napravio osiguranje(furao cijeli bunt papira čisto da "imam sve"), odradio tehnički i sa hrpom tih papirića na policiju u red i onda je teta skupila taj kupus cijeli, izmeđuostalog i
registracijski listić(kojeg smo dobili na tehničkom) te vratila jedinstvenu Prometnu knjižicu.
Ako se mene pita doosta jednostavno ako si sabran.
Druga stvar je ta što si ti imao taj dio sa odabirom auta, to je već neke sasma druge kad se ukombinira još i birokracija.
Sretno s autom

. (na identičnom modelu polagao vozački)