Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.09.2014., 22:03   #11877
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Kupio kola. Na kraju je ipak pao Renaul Megane Sedan iz 2008, 1.6 16V sa 82kW te 34 000km. Presudio je pregled vozila, svi mogući pregledi vlasnika i samog vozila i njegovih podataka, održavanost vozila (računi od početka što je mijenjano ). Osjećaj za čovjeka je bio ispravan, na kraju ispalo sve kako je tvrdio jer na kraju - nije se bojao ničega, jer je imao potvrde za sve svoje tvrdnje.

Hvala svima koji su pomogli, te Techu koji je puno pomogao sa čini mi se odličnim majstorom, kao i pomoći oko cijelog procesa (koji je moram priznati bio izuzetno stresan na trenutke, pogotovo sa birokracijom i radnim vremenom).

Malo me porezna zeznula danas jer nisu dali da se uplati u poreznoj upravi u kvartu nego se mora ići do glavne zgrade, a i mora se imati prometna/knjižica vozila prilikom plaćanja poreza. Naravno da to nije stara imala kod sebe. Sutra to obaviti + MUP i nadam se da će to biti to. Za 20 dana tehnički i onda do mora i nazad, da ga se krsti.

Slike kad stavim tabletiće na svaki naslon, kao i ukrasne jastuke iza . Auto ko kuća. Neka samo služi par godina i bit će ko bog.