Citiraj:
Autor coconut
|
Nemalo..
Neću spominjat (za koju mogu reć, ruku na srce, al nudi ipak više) konkurenciju, da opet ne bi izbio rat, kartoni i sl..
Radije bi (s800, 1080 reza, 2gb, 20mpx, dolby zvuk) se protegnul do 930 (ak već mora bit wp i ak već mora bit nokia) koji je ipak bolji (?)
Unatoč hardveru, takav kakav je, ne nudi niš novog, niš extra, al da su stavili bar neku pristojnu cijenu, ekipa bi zažmirila na jedno oko i ubola 830, al ovak... Ne znam..
Razlike su možda kod nokija najviše u cijenama, dok je kamera i hardver tu negde između modela...
Po meni, koji će im drek ( i onak kasne za konkurencijom i ne nude niš, osim logoa Nokia) hajend, kad ekipa veli da razlike ne vidi između (1520 ne računam) high i mid segmenta..
Kod winsa se tek isplati prelazak na bolji model, tek nakon 3-4 generacije, ispod tog, nema efekta, eventualno bi profitirali na polju foto-video mogućnosti, tj možda bi bio značajniji napredak.. A kolko vidim i dan danas 920 rasutra po pitanju kamere.
Ukini hajend i spusti cijene mid segmentu, pa da vidiš..
Radije da su izbacili 1030 il već kak bu se zvala već, mislim da bi to bila senzacija godine, i zamjenila bi sve ove modele