View Single Post
Staro 03.09.2014., 19:34   #3
bogli
Registered User

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor smuchac Pregled postova
Da faza dira nulu ili uzemljenje,ili bi pao osigurac,fidovka ili bi treslo negdje na metalnim dijelovima uredaja ili pak na pipama ili bilo cime sto je povezano s vodom jer i bojleri su uzemljeni ili nulovani s obzirom kako je instalacija izvedena. Ja ti imam dvije mozda pametne za rec. Spoji grafiku (ovu ili onu,nebitno),nista u USB,otpoji optiku tj spoji samo plocu,hard,memoriju i tipkovnicu i to po mogucnosti ps2 ako imas/mozes. Ciljam na samo napajanje da te *ebe...
Iskreno ne znam ti ni sam, moze biti vrlo lako da je nesto do napajanja, ovo gore te nisam bas najbolje razumio ali moze biti da je to vrlo vjerovatno.... probao sam danas po sebi malo "ocajan" pokusaj, izvadio maticnu i napajanje i hdd, stavio maticnu na kartonsku kutiju spojio sa napojnom i hddom, i uz pomoc sarafcingera upalit (da nije slucajno neki kratki spoj ali nema logike jer na drugim mjestima radi) i opet ista stvar.

A nista morat cu negdje naci rezervnu napojnu pa isprobat, jer zao mi kupit novu a da ne bude do nje, a za struju i osigurace ne znam trebam li ikoga dovoditi hmmm
bogli je offline   Reply With Quote