Citiraj:
Autor rendula
Case prevelik (zasto ne ITX varijanta ako bas mora biti taj bitfenix?).
Nema nikakve potrebe za vodenim (vjerojatno niti za posebnim hladnjakom), ovu Logitech tipkovnicu uopce ne kuzim i smatram da su razni (manji) daljinci puno bolje rjesenje.
Ne da mi se traziti cijene memorije, ali pretpostavljam da Corsair Vengeance kosta barem 50% vise od nekakvog Kingstona ili Kingmaxa, a za HTPC je opet svejedno.
Po meni prilican overkill. I vidim da novci nisu problem, ali opet nema smisla ih bezveze baciti.
|
Njemu se sviđa taj Bitfenix Phenom - a zasto ne ITX verzija - gledajući unutrašnjost ITX verzije - vidim da je jako malo prostora za konektore od napajanja, a ITX i Micro ATX su istih dimenzija - pa sam zaključio da mogu uzet Micro ATX verziju i izbjeći te moguće probleme sa napajanjem.
Al budem još jednom pogledao oba modela....sad gledam Node 304 - i čini mi se kao nešto što bi mu se moglo svidjeti....moram samo provjeriti dal sve komponente stanu unutra prije nego mu predložim.
Što se tiče RAM-a - imaš pravo, Kingston ili Kingmax bi vjerojatno bili ok. Definitivno ću tu sugestiju uzeti u obzir.
Što se tiče vodenog hlađenja - zadnjih 5 godina imam Corsair Vodena hlađenja i iskreno uopće nisam pratio trendove i nove modele koji nisu vodena, tako da nemam pojma koje hlađenje osim tog vodenog da uzmem

A što se tiče tipkovnice - prvo sam mu htio uzet daljinac, al onda dolazimo do problema unosa teksta za web browsing itd. tako da sam zaključio da moram uzeti neku bežičnu tipkovnicu, a ova Logitechova ima i touchpad i kojekakve druge mogućnosti (paljenje/gašenje ostalih komponenata, shortcutove...)