View Single Post
Staro 03.09.2014., 14:45   #613
ethan
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Case prevelik (zasto ne ITX varijanta ako bas mora biti taj bitfenix?).
Nema nikakve potrebe za vodenim (vjerojatno niti za posebnim hladnjakom), ovu Logitech tipkovnicu uopce ne kuzim i smatram da su razni (manji) daljinci puno bolje rjesenje.
Ne da mi se traziti cijene memorije, ali pretpostavljam da Corsair Vengeance kosta barem 50% vise od nekakvog Kingstona ili Kingmaxa, a za HTPC je opet svejedno.

Po meni prilican overkill. I vidim da novci nisu problem, ali opet nema smisla ih bezveze baciti.
Njemu se sviđa taj Bitfenix Phenom - a zasto ne ITX verzija - gledajući unutrašnjost ITX verzije - vidim da je jako malo prostora za konektore od napajanja, a ITX i Micro ATX su istih dimenzija - pa sam zaključio da mogu uzet Micro ATX verziju i izbjeći te moguće probleme sa napajanjem.
Al budem još jednom pogledao oba modela....sad gledam Node 304 - i čini mi se kao nešto što bi mu se moglo svidjeti....moram samo provjeriti dal sve komponente stanu unutra prije nego mu predložim.
Što se tiče RAM-a - imaš pravo, Kingston ili Kingmax bi vjerojatno bili ok. Definitivno ću tu sugestiju uzeti u obzir.
Što se tiče vodenog hlađenja - zadnjih 5 godina imam Corsair Vodena hlađenja i iskreno uopće nisam pratio trendove i nove modele koji nisu vodena, tako da nemam pojma koje hlađenje osim tog vodenog da uzmem
A što se tiče tipkovnice - prvo sam mu htio uzet daljinac, al onda dolazimo do problema unosa teksta za web browsing itd. tako da sam zaključio da moram uzeti neku bežičnu tipkovnicu, a ova Logitechova ima i touchpad i kojekakve druge mogućnosti (paljenje/gašenje ostalih komponenata, shortcutove...)
ethan je offline   Reply With Quote