Koliko sam primjetio puno igrača pravi grešku fokusiranja i događa mi se u silver III / silver IV da kada igram amumu ili sličnog junglera obično fokus bude na mene,..jednostavna pobjeda..utenkam se kao svinja i fokusirajte me do mile volje...iako držim da je amumu tip heroja koji preokrene fight i igru ako ga se iskoristi u punom potencijalu...nema mi taj...hm..kako to opisati..hoću amumu sa kha iz sezone III damageom

[znam da ne postoji ali blizu nešto

] e sad koliko sam gledao taj maokai doista kada se utenka nije normalan ali nautilus mi ima puno bolji cleaning camps i damage pored tog svog tankanja,mobility mu je bolji..opet ono što mi je bolesno kod maoaki je da može ići sve lejnove..neznam koliko vas je vidjelo dobrog maoaki mid,ja jesam i to nije normalno,top,support,jungle..pa čak i adc [ ide to

]...gledam opet i po ban listi gdje se maokai nekad i nađe dok nautlius neznam kada sam ga vidio bannanog...neznam..trenutno imam 4000 rp na acc pa mi nije problem ..samo se ne mogu odlučiti..
oba 2 champa traže mobility i attack speed rune...[ rune mi neprave problem,6 rune pagova punih,i runa za još jedno 2... ] i tanky ad build...mislio sam da je maokai ap tank :S pojma nemam ugl pišite živo me zanima