Citiraj:
Autor Buger
Jučer sam stavio CM 10.2 na Huawei y300. Prije samo stavljanja custom ROM-a, trebalo je izvršiti backup u recoveryu. Međutim, backup nije mogao biti izvršen ako je kavčica bila stavljena na "system", tako da sam izvršio backup bez "system" podataka. ROM je uspješno stavljen pa me zanima hoće li mi u budućnosti uopće zatrebati backup originalnog sustava ili mogu dalje slobodno isprobavati ROMove (ako s ovim ne budem zadovoljan)?
|
Samo da još pitam, mobitel radi super s ovim ROM-om, neusporedivo brže, jedino više troši baterije. Može li pomoći Battery saver od Antutua budući da piše kako popravlja bug koji uzrokuje brže pražnjenje baterije?
Nisam previše iskusan sa stavljanjem custom ROMova pa me zanima je li dobro ROMove isprobavati sa ROM managerom ili je bolje ići preko TWRP-a?
Kada instaliram google maps s google playa, kaze da se ne moze spojiti na internet, moram li instalirati neku posebnu google maps aplikaciju? Je li normalno da imam samo Google Store, a nemam ostale Google aplikacije (prilikom flashanja sam odabrao zip s gapps)