Pozdrav svima!
Ovako, imao sam dosad matičnu s integriranom mrežnom karticom, donedavno je to bila Abit IP35 i sve je radilo normalno, bez greške, čak i na Win 8 x86. Međutim, instalacijom Win 8.1 x64 sustava, odjednom se pojavio problem da me malo malo izbacuje s interneta.
Znači, surfam normalno i samo odjednom neće otvorit 3-4 stranice i tako jedno 5-6 sekundi, pa moram refreshat. To mi se dešava sigurno 5-6 puta u sat vremena, znači svako malo. U periodu dok mi internet ne radi, na onoj ikonici u taskbaru je sve normalno, znači kaže da je normalno konektiran (nema limited access ni ništa slično). Nekad samo otvori polovno stranicu (ili ju očito potpuno krivo ili uopće ne učita slike, ili pak samo kaže da nije našao stranicu).
Nakon toga sam prešao na novu matičnu, trenutnu Asus B75M-A. Windowse sam ostavio iste (istu verziju, ali sam napravio format diska i novu instalaciju na SSD), ali je problem i dalje isti. Jako je iritantno kad pri surfanju malo malo moram jedno 3-4 puta refreshat stranicu da bi ju učito. Probao sam stavit drivere s Realtekove stranice i sa Asusove ali ništa nije pomoglo.
U čemu je problem? Mislim, znam da je problem u driverima, ali koje onda da drivere instaliram?
Evo i screenshota mrežne kartice iz AIDA-e.