Citiraj:
Autor BladeRy
Sve od nule mozes i bez sezone. A sezona nema smisla kad je ekipa exploitala i u 2 sata imala 70, i za par sati vec ubijala malathiela na t6...hardcore.
A svi extra legendary dolaze i normalnim igracima cim sezona zavrsi.
Tako da sezona nema smisla jer je blizz OPET zasrao. Nema postenog natjecanja u levelanju ni gearanju, sve preko exploita ide.
|
Kako sam već pred par mjeseci rekao, većini ljudi se ne da (pa niti meni)kretati iznova dok već imaju X zgiranih likova. Po meni su dobro napravili da season legovi padaju poslije svake sezone u normalnoj igri, jer od nule rollati za leg koji možda nikad neće droppati u kratkoj sezoni je debilana. Jedini drawback većeg leg poola je po meni da će neke slotove postupno biti teže dobiti kad se povećava loot table kroz vrijeme.
Jučer smo u sat vremena uspjeli nafarmati organe za Hellfire amulete da si svatko scrafta po jedan. Jasno svima banana osim meni, gdje je zarolao damage, cc, str i nekvu glupost koju prerolao u elemental dmg. Kao pasiv je ispao bloodlust, radi kojeg sam zamijenio warcry sa fury spenderom na barbu. Sheet DPS je pao nešto, ali se lakše diše. Možda se prebacim na cold build ako padne neki sposoban cold SoJ, al Ramaldani još koji nikako da padbe, trebalo bi griftove raditi, al s cold barbom išli bi GRovi veći nego sad...