View Single Post
Staro 01.09.2014., 14:08   #2596
AFK
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2014
da se mene pita ako netko može pucati u psa može i u čovjeka...takav čovjek treba ležati u zatvoru nekoliko godina te ga se treba teretiti za pokušaj ubojstva...ovo nije normalno...za mene je ovo pokušaj hladnokrvnog ubojstva...samo što živimo u Hr gdje su zakoni slični onom vremenu u divljem zapadu.... guls svaka čast..ja da živim na mjestu gdje moram mrtve i ozljeđenje pse gledati na redovnoj bazi odeslio bih se davnih godina...ovo nije normalno pa kako mogu tako nešto napraviti psima? inače živim sa 2 psa..tj članovima obitelji...i kad vidim ili pročitam ovako nešto....eksplodiram unutra :S ali što možeš napraviti realno gledajuči? Hrvati su zatucan narod..nam je thompson i hdz 2 najbitnije stvari u životu...mislim kada pogledma ovake slike..sve mi je jasno zašto nam je ovako u državi :S

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Strašno, kod nas se pasa rješavaju na mjesečnoj bazi. Ne znam zašto se lovci tako često rješavaju svojih pasa, zbog čega? Gube agresivnost ili što?

zato što im to zakon dopušta zato što da smo u Engleskoj ili sličnoj državi pa da za ovako nešto dobiješ 5 do 8 godina zatvora..misliš da bih se to ovdje događalo?

kažem ti koliko god ne htjeli to priznati mi smo primitavan narod i primitivna država...
AFK je offline   Reply With Quote