da se mene pita ako netko može pucati u psa može i u čovjeka...takav čovjek treba ležati u zatvoru nekoliko godina te ga se treba teretiti za pokušaj ubojstva...ovo nije normalno...za mene je ovo pokušaj hladnokrvnog ubojstva...samo što živimo u Hr gdje su zakoni slični onom vremenu u divljem zapadu.... guls svaka čast..ja da živim na mjestu gdje moram mrtve i ozljeđenje pse gledati na redovnoj bazi odeslio bih se davnih godina...ovo nije normalno pa kako mogu tako nešto napraviti psima? inače živim sa 2 psa..tj članovima obitelji...i kad vidim ili pročitam ovako nešto....eksplodiram unutra :S ali što možeš napraviti realno gledajuči? Hrvati su zatucan narod..nam je thompson i hdz 2 najbitnije stvari u životu...mislim kada pogledma ovake slike..sve mi je jasno zašto nam je ovako u državi :S
Citiraj:
Autor Guls
Strašno, kod nas se pasa rješavaju na mjesečnoj bazi. Ne znam zašto se lovci tako često rješavaju svojih pasa, zbog čega? Gube agresivnost ili što?
|
zato što im to zakon dopušta

zato što da smo u Engleskoj ili sličnoj državi pa da za ovako nešto dobiješ 5 do 8 godina zatvora..misliš da bih se to ovdje događalo?
kažem ti koliko god ne htjeli to priznati mi smo primitavan narod i primitivna država...