View Single Post
Staro 31.08.2014., 21:49   #2591
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Da, tako je. Ja sam u Maloj Gorici, na samoj granici s Molvicama, doselio se ovdje i nikada u biti poklopio s ovdašnjim ljudima za koje nemam lijepe riječi, osim par jedinki vrijednih spomena. Moje prvo upoznavanje s ljudima u selu je završilo s policijskom intervencijom jer je lokalni frajer preda mnom nogom iz čista mira napucao skotnu mačku s ceste preko ograde u nečije dvorište. Komedija od sela. Uglavnom, nevjerojatno je da zakonski nije moguće zaštititi životinju. Meni nije jasno kako se netko tako bešćutno može odnositi prema životinjama? Pa zar sam ja jedino muško na svijetu kojem je žao ozlijeđenog psa?
Znam kak je, da. Moj susjed ima žensku mačku, jedinu žensku u ulici. Da ne spominjem kolko malih mačaka je već imala. -.- Ima ih u šupi ne znam kolko. Jedna od njih me prije dva mjeseca ugrizla, zavukla mi se ispod ormara na verandi. Dok sam ju htjela izvuć, ugrizla me. I onda sam ja fino u 10 navečer išla na hitnu, pa na cjepljenje za tetanus, pa triput u Zg na cjepljenje protiv bjesnoće. Jer je mačka pobjegla i nisu ju mogli nać da ju odvedu na promatranje, a ja nemrem dokazat da je mačka njegova, jer eto, on će reć da nije. I ja fino najebala.