Pozdrav, evo da i ja napišem svoje iskustvo u ADM-u. Kupio dell u2414h došo doma, sastavio ga i sve super radi. nakon 2 dana ja primjetim mrtvi piksel pri dnu ekrana. Zovem ja njih i pitam šta da radim, kažu poslikajte i šaljite slike što sam i napravio. Kada su vidjeli slike rekoše donesite monitor ide na reklamaciju i bit će riješeno kroz 2-3 dana. Još sam primjetio da prilikom igranja bf4 u gornjem lijevom kutu izgleda kao da ima stuck piksele ali samo na bf4 (vjerovatno je do igre). Kada sam donio moniotor u servis pokažem sliku toga dečku iz servisa kaže on da ne zna zašto je tako i da ima softver kojim se riješavaju stuck pikseli. Došo ja doma io nakon sat vremena zovu me iz servisa da im pošaljem i te slike od bf4. Ja poslo, sutradan opet dolazim u servis jer sam zaboravio ponijet jamstveni list dan prije i pitam jel šta riješeno, kažu oni da dobivam novi monitor. Ja sav sretan. Dođem doma sa novim složim sve i funkcionira super. Kad odjedno prestanu radit osd tipke na dodir, isključim monitor iz struje i ukopčam ga natrag kad opet rade ali nakon 10 min prestaju radit i tako nekoliko puta. Sutradan ja dolazim sa snimkom toga u servis opet, pokazujem snimku. Kažu šaljite snimku opet ćemo kontaktirat dobavljača. Dolazim doma i skužim da je upaljen DP MST, isključim to i tipke rade bez problema od tada. Zovem ih da im kažem to, oni meni da nema veze, istestirajte to još sutrra pa nam javite jer su već kontaktirali dobavljača i razmjenjuju mailove da vide šta će s tim jer sam već dobio jedan novi monitor. Ovo je za svaku pohvalu jer su se stvarno potrudili riješit sve i u najkraćem roku. A što se tiče osd tipki na dodir čini se da je to bug kod cijele serije jer sam gledao po netu i dosta se ljudi žali na njih da štekaju itd. Uglavnom ja sam vrlo zadovoljan sa ADM-om i cijelom ovom situacijom.