31.08.2014., 18:36
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor jean luc
Ne znam ništa o tom modelu. Izgleda kao kopija Technicsa SL1200, popularnog "MK2".
Koja kvaliteta je u pitanju, vidjet ćeš tek kad ga opipaš uživo. Vidio sam uživo AudioTechnica repliku koja se može kupit nova, izgledom vrlo slična legendi ali razočaravajuća na opip. Chic-plastique. Vjerujem da tako i svira.
No, ako je lova stvarno povoljna, mislim da nećeš bit jako razočaran ako znaš da ti za solidan gramofon treba najmanje oko 2000 kn.
Inače, originalni Technics nije samo legendarna DJ mašina, to je vrlo kvalitetan stroj i u kućnim HI FI uvjetima. Navodno je sa, recimo, Denon MC zvučnicom riječ o vrlo ozbiljnom zvuku za koji su konkurenti tražili puno više novaca, a danas je obzirom na vrhunsku izradu u odnosu na ostale, još i više cijenjen.
Ako ovaj blaster ima samo 25% originala, bit će OK....
|
Cijena je 400 kn, navodno sve radi ali dolazi bez igle (doduše ima headshell i zvučnicu) Kako standardnih SME zvučnica imam ovdje mislim da ne bi trebalo biti problema... Alternativa mi je Lenco L 3806 za 250kn, što je i više od 50% cijene ovog, stoga mi se čini da za tih 150kn razlike mogu jedino dobiti, ne izgubiti.
Službeni website
|
|
|