View Single Post
Staro 31.08.2014., 17:51   #584
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Iskreno...evo već sam 3. mjesec na Kvarneru i ljudi mi veličaju pizze u ZG ko da su boga vidli...sad ko je tu lud neznam. Zagreb ima uvjeren sam najbolje pizze u hr samo ih treba znat locirat...sto zna predstavljati i problem posto ih ima na stotine. Za Krk pričaju da je najbolja na bengi iznad Malinske,potom Galija koja mi bolja...a posto sam na Krku još koji tjedan obići cu i tu pa da vidimo
moram se nasmijat na ovo...

Probaj pizzu :

Ružmarin opatija,paris trsat,spagho centar,pampas trsat,Delfin lovran,rustica kastav...sad se nemogu sjetit vise...

U zagrebu sam u 7 godina pojeo dobru pizzu u maslini u cvjetnom,a i oni su se pokvarili...no ipak su talijani izmislili pizzu,a znamo tko je onda u Fiume donio picajole i majstore zanata

Volim pojest svaka 3-4 dana pizzu,ako ne i 2 i u zg-u sam se hvatao za glavu doslovno svugdje...

P.S. u ugostiteljstvu su ti najveće plaće na obali,razumljivo zbog turizma...bas sam ove godine upoznao tipa iz zagreba,picajol u jednoj pizzeriji u mandrama (na pagu)...od 4. mjeseca do 10. radi u sezoni,ostatak ladi doma jajca.