View Single Post
Staro 31.08.2014., 14:23   #1114
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor QS Pregled postova
Ja ganjam pda/smartfone od palma III, preko SE P990, pa Xperie x1, pa desire, pa sad xperia L (primjetite uzlazni trend veličine ekrana). I slijedeći kojeg kupim ima da ima 5 minimalno! Nemam lopatu, nisam gromada od čovika (180 cm), al mi svejedno super dođe držat malo veći ekran poviše njuške, čitat vjesti ili gledat nešto na telefonu bez potrebe da palim laptop ili sjedam za konzolu... Živili inči, ma gdje bili XD

Ajmo neki review ili bar mišljenje o iOcean X7 S / HD / X8...

Vidim da ih kolege još nisu proglasili odronima, a ljepi su ko slike onako kockasti cijeli oštrih rubova... Odma bi naručio 3 do 5 komada (za cjelokupnu vamiliju, a i šire, ma gdje bili)

P.S. Druže Direktore Fabrike i Preduzeća Brko: Nije ni meni pala na pamet baš nekakva top lista gdje će curice vrištat i bacat grudnjake i tange na number 1, nego više upravo ovo što je kolega Dakok napravio - nekakva lista gdje mi padobranci u slobodnom padu možemo pogledat koje mobitele uopće uzet u razmatranje (odnosno koji od milijardu kineza nisu bacanje novaca u vjetar). Jebiga Kina proizvodi milione mobitela. Tko se od nas random kupaca može uopće nosit s time. To je full time job.
odlično, onda imate mjerodavne top liste u Dakokovom sigu i sve 5
Brko je offline