Citiraj:
Autor zvonac
Pa citam da G3 ima bolji signal neg G2..
U biti sve ono kaj je imal G2, mane, na G3 je to ispravljeno..
Cak nekaj razmisljam o prelasku s N5 na G3, samo ne bi htio da me doceka hladan tus..
Na G2 me smetalo, zvucnik, slusalica i fotic odnosno video...
|
Zvucnik je bolji. Ne znam tocno na kaj mislis u vezi sluske. Ne koristim BT btw.. Za video bi rekao da je bolji ali jos uvjek samo neki prosjek te klase tj. ima i boljih. Fotke su "all round" super i mozes se pouzdat da ce okinut dobro kad treba brzo. Cak i po noci. Dobro, za mobitel naravno. Nekda ispadnu malcice pretamne i sa premalo saturacije al to se sredi u tren u bilo kojem editoru i dobis dobru fotku.
Docekat ce te ogroman ekran, puno bolja kamera svugdje, vjerojatno i bolja baterija. Nece ti ni LGov skin puno razocarat u odn. na stock Nexusov. G3 je genrealno brz al ima neke situacije gdje je malo lijen, soft tipke sporo otvaraju npr.. Uglavnom stvari koje su LGjeve znaju malo kasnit sa otvaranjem al da nebi bilo zabune, jos uvijek brze od 90% mobitela.
Mislim da je i solidan job napravljen sa updateovima, narocito kaj se baterije pa i fludnosti tice.. Oversharpening nisam vidio vec dugo na svom telefonu, mada je od vidljiv samo u nekim situacijama al ja ga ne vidim. Bilo ga je u pocetku. Raspal se jos nije nigdje a puno fotkam i guram svasta u mini USB al ni jos obruc puknul.
20 sati ce izdrzat bez problema sa jakim koristenjem, preko 4h sota sa puno svega. Kak god se okrene, baterija je dobra iako nije senzacionalna kak mnogi ocekuju.
Meni je g3 generalno OK i koristim ga full sa puno svega cak i slike i video sredujem na njemu i ide to dobro mada brzine nikad dosta. Kontrast se mora narihtat rucno, brightnes je vise nego dovoljan za sve. Temperatura mi nije vise ni najmanji problem na tom mobitelu. Mislim da su i tu updateovi napravili dobar posao.
G3 panorama po losem vremenu..
https://www.flickr.com/photos/125477...2/14891126139/
Citam okolo svasta za G3 i nekad mi izgleda da nemamo svi iste mobitele. Ja imam Tele 2 verziju koja je minimalno zagadena sa glupostima od operatera i mislim da je ta najbolja kod nas.